Make it or break it.

Vi nærmer oss 450 og trader rett i underkant nå. Dette har vært et nivå Oslo Børs har slitt med den siste tiden og erfaring fra de siste ukene tilsier at det er her man skal selge før man kjøper seg inn igjen to-tre prosent lenger ned. Jeg velger å sitte i posisjonene fortsatt, men har stoploss-nivåer som er noe over kjøpskurs.

Når jeg velger å sitte long så er det i påvente av den månedlige arbeidsmarkedsrapporten fra USA som kommer inn i ettermiddag. Før det tror jeg hverken vi kommer til å falle betydelig eller bryte opp. Hvis tallene er innenfor forventningene eller i overkant vil et brudd på den sidelengste kanalen skje raskt og det vil jeg i så fall være med på. En eventuell nedtur stoppes som sagt av stoploss.

Det ventes at den amerikanske økonomien skapte 195-tusen nye jobber i februar, opp fra 36 tusen i januar hvor tallene riktignok ble sterkt preget av vinterstormer. Ledighetsraten er ventet å stige til 9,1%, opp fra 9,0% i januar. I tillegg får vi fra USA tall på industriordre i januar (+2,0% ventet, opp fra 0,2% i desember).

Hvordan sitter dere? Rigget for oppgang eller tatt ned eksponering?

This entry was posted in Aksjenyheter and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>