Kontrakt EMGS

Da melder også en av mine klare favoritter på Oslo Børs, EMGS om en kontrakt med et større internasjonalt oljeselskap. Omfanget er 20 millioner dollar. Lite i forhold til selskapets størrelse, men EMGS vet å synliggjøre sine nye kontrakter. Det positive i dette er at det er i Brunei, et område som de er i ferd med å få skikkelig feste som en aktør. Dette er positivt og markedet reagerer med å sende aksjen til 17 blank.

Jeg vil minne om at kapitalmarkedsdagen i september blir brukt til å presentere ny teknologi som dramatisk vil forbedre markedspotensialet i selskapet. Jeg regner med at presentasjonen av Q2 den 23. august kan komme til å brukes til å si noe mer om dette. Kan vi vente oss guiding opp også? Vi får se, men vær også forsiktig. EMGS har en stygg uvane å falle av noe etter presentasjon av gode kvartalstall.

 Kontrakt EMGS

This entry was posted in Aksjenyheter and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>