Kjøper mer i REC + status

 Kjøper mer i REC + status

Potensial i solselskapet REC

Det har vært action i porteføljen de siste dagene. Jeg innser at jeg gikk inn litt vel tidlig i REC, men mener fortsatt at dette er et godt kjøp med tanke på høsten og tredje kvartal. Emisjonskursen er på 1,50 og noe salgspress ned mot dette vil kanskje vedvare, men jo flere dager det går fra sluttføring og tildeling av emisjonsaksjer, jo mindre overheng vil det være. Selskapet ser ut til å bli stadig mer konsentrert rundt de deler av selskapet som faktisk tjener penger. Samtidig skal man ha med seg at solsektoren faktisk har vært positiv de siste tre månedene, noe REC ikke har tatt del i. Jeg har i dag kjøpt flere aksjer i selskapet og nytt snitt er på 1,84 kroner. Altså 10% ned.

Det har vært action i porteføljen de siste dagene. Panoro Energy steg kraftig i går både med bakgrunn i anbefalinger, forventninger til kommende konsesjonsrunder og rykter om salg av eiendeler som ville være god inntekt for selskapet. I tillegg ble det bytte av adm.dir i forrige uke som jeg er usikker på hvilken virkning har. Dette er nettopp grunnen til at jeg gikk inn i selskapet på det tidspunktet. God nyhetsstrøm og forventninger til både igangsatte og kommende prosjekter. Det er en veldig spennende portefølje i selskapet som vil komme til å kapitalisere seg i tiden framover. Aksjen er opp over 20% fra kjøpstidspunkt.

 Kjøper mer i REC + status

Panoro Energy i gårsdagens søkelys

I tillegg synes jeg det var meget sterkt av både EMGS og Dolphin Group å holde seg positive under gårsdagens fall. Førstnevnte holder som kjent kapitalmarkedsdag den 19. septmeber som jeg har store forventninger til.

Subsea 7 melder i dag om at Siem Industries ønsker en konvertibel obligasjon i selskapet, noe som gjør at noen fond må kjøpe obligasjonen og selge aksjen. Altså noe salgspress. Samtidig melder selskapet om en kontrakt ved Varg-feltet til en verdi av 60 millioner dollar.

 Kjøper mer i REC + status

Den europeiske sentralbanksjefen Mario Draghi

Foreløpig er det stille på børsen. Alle venter vel på Mario Draghi som er sentralbanksjef i ECB. Han har jo tidligere vært positiv til å gjøre det han er satt til å gjøre; få euroen til å overleve og holde sammen valutasamarbeidet. Jeg forventer at det fortsatt vises vilje til å bruke de midler man har tilgang til og støtte for å bruke.

This entry was posted in Aksjehandler and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Kjøper mer i REC + status

 1. Godt tips says:

  Peiset på jeg også med aksjer i REC :-)

  Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

 2. Høres bra ut :) Har holdt meg veldig langt unna aksjen siden jeg tradet den mellom 16-20 kroner. Spent på Q3.

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Kredittkort says:

  Har hørt mye negativt om REC i det siste, og at det kommer til å gå dårlig i hele denne bransjen. Ser at verdien ligger på 1,64 nå, men tror du at den kommer til å gå opp framover?

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>