Kjøpt mer i Yara.

Da har jeg plukket opp 150 aksjer i Yara. Jeg synes Yara er sterk og har holdt seg bra i dag. Det ser ut til at 275 er bunnivået for denne gangen og det er reagert opp fra dette nivået to ganger allerede. Potasch (konkurrent i USA) har fått nedgradering i dag uten at det ser ut til å påvirke Yara nevneverdig. Det har kommet en del nyheter som har gjort gjødselsektoren tung, men i morgen kommer kornlagerraporten som jeg forventer viser ytterliggere trekk fra lagrene. I tillegg går det mot vår og om våren skal det gjødsles. Jeg har sagt tidligere at jeg synes Yara ser veldig attraktiv ut her nede og forventer å sitte med Yara i noen uker framover.

Ellers gis det beskjed om at Gadhafi teppebomber oljeområder i Libya og stenger oljeraffineri og det reageres med én gang ned på indeks, opp i oljepris. Synes likevel Oslo Børs holder seg greit. Vær forsiktig og ha tett stoploss på grunn av uroen. Likevel jobber jeg etter hypotesen om at vi bryter opp av 450 før vi bryter ned av 440.

This entry was posted in Aksjehandler and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>