Kjøpt 500 Seadrill

For førtste gang på veldig lenge eier jeg mer aksjer enn de 5000 jeg har i REC. Jeg har holdt et øye med Seadrill og syntes den så interessant ut jo mer den trak nedover. Det har vært noe kortsiktig støy rundt selskapet i tillegg til ex-utbytte i går. Aksjen testet 50-dagers glidende snitt på 188,50 og snudde opp igjen straks. Jeg kjøper aksjer på 190,40. Jeg tror aksjen har stoppet fallet og med den oljeprisen man ser nå om dagen, tror jeg vi skal se 200-tallet igjen ganske raskt over helgen. Stoploss er satt til 188,30.

This entry was posted in Aksjehandler and tagged , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Kjøpt 500 Seadrill

 1. Anonymous says:

  Bra at du nå bruker stop-loss, AH. Det er veldig viktig når du trader med så få aksjer.

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Frank says:

  Stoploss er vel viktigt uansett..

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Anonymous says:

   Nei, ikke uansett. Trader man flere aksjer så kan man la litt av kapitalen ligge. La oss si en aksje er shortet ned i kjelleren, ja da venter man til shorterne har dekket seg inn. Børsen er et spill, og mange shortere spekulerer nettopp i dette med stoploss.

   Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Hei. Slik jeg ser det er stoploss veldig viktig, men i noen sammenhenger bør man la aksjer rulle og gå også. Har man tro på en aksje på lengre sikt, kan det være like greit å la den gå. Man kan raskt bli stoppet ut for tidlig. Likevel har jeg noen dyrekjøpte erfaringer med å la aksjer rulle og gå. Seadrill er argumentert teknisk og derfor greit å sette stoploss. REC er argumentert makro og trender, derfor uten stoploss. Sikkert mange som er uenig i dette. Empirien min snakker i hvert fall mot argumentasjonen :)

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Anonymous says:

   7:25 pm igjen.

   Aksjehandler, å tro gjør du i kirka. Ikke glem det. Hvis du imidlertid VET at en aksje er mye shortet og før eller senere må dekkes inn, eller du VET at i et selskap er det gode nyheter på vei om litt tid, så kan du beholde den. Men IKKE behold den fordi du kun “tror”.

   Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>