Innertier

REC åpner som ventet noe usikkert. Som seg hør og bør i aksjen så avløses en positiv periode med en negativ når det gjelder newsflow. Det gjør at større aktører går ut og selger aksjen av. Jeg tror den er i ferd med å bunne ut rundt 18,50 for denne gang, men vet aldri.

Seawell stiger i dag veldig bra og slår følge med oljeservice generelt. Seawell bryter nå 41 kroner og kan komme til å etablere seg over. Det ville vært suverent. Jeg vurderer fortløpende om jeg skal ta profitt i posisjonen min.

EMGS tok jeg inn i går ettermiddag og i dag får de en kontrakt på 8,5 millioner $. Det er mer flaks enn dyktighet. Likevel er jeg grunnleggende positiv til aksjen og har vært det siden jeg handlet et snitt på 5,12 i tidlig høst. Aksjen falt noe tilbake og jeg brukte anledningen. Nå kan vi få en ny runde opp mot 15 kroner.

This entry was posted in Aksjenyheter and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>