Inn i tre gamle kjenninger.

Jeg prøver meg igjen på long-siden i markedet og diversifiserer denne gangen i tre aksjer. RCL, Yara og REC er de utvalgte.

Dette er tre selskaper som jeg mener har godt rekylpotensialet. REC er bombet sønder og sammen etter de siste dagene og jeg mener det er muligheter for økt fokus på solsektoren når oljeprisen skyter i været.

RCL har falt svært mye de siste dagene med bakgrunn i uro i Midt-Østen. LIkevel tar jeg et bet her for å være med når denne kommer opp igjen. Uroen er forbipasserende og vil gi gevinst for RCL når det roer seg. I tillegg får man meldinger om at Gaddafi mister kontrollen også i vest. Jeg vil også minne om veldig gode forbrukertall som har direkte innvirkning på aksjer som RCL.

Yara prøver jeg igjen. Alle gode ting er tre som det heter. RSI har ikke vært så lav på svært lenge. Aksjen har falt fra 350 kroner påen og en halv måned. Dette er en kjøpsmulighet som jeg vil benytte meg av.

Alle tre posisjoner er på litt sikt, men selvfølgelig med stoploss på 3-5% av kjøpskurs.

REC: 3000 @ 19,66

RCL:  300 @ 239,96

Yara: 250 @ 286,40

This entry was posted in Aksjehandler and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Inn i tre gamle kjenninger.

 1. Finn says:

  Hei.
  Hvorfor ikke prøve seg i noe oljerelatert når oljeprisen er såpass høy?

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Jeg har hatt øynene på oljerelatert i flere dager. Jeg satt i PGS en stund og skulle kanskje gjort det fortsatt, men jeg synes oljeaksjene (utenom Statoil og kanskje Subsea) har fått dårlig betalt for den enorme oppgangen i oljeprisen. LIkevel er det vel bare et spørsmål når oljeaksjene kommer bredt opp, men da må man se at oljeprisen er stabilisert på et høyere nivå. Min frykt for oljerelatert er at når det roer seg noe i Midt-Østen vil oljeprisen dale… Hva tror du? Sitter du i oljerelatert?

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Atomvinter says:

  Hei,

  Du har ikke vurdert Seawell? Syns aksjen ser interessant ut på disse nivåer.

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Seawell er interessant og jeg har snust på den flere ganger. Likevel var jeg veldig usikker før tallene. Nå derimot kan det være en kjøpsmulighet. Jeg skal ta en titt på kvartalsrapporten utover dagen. Hva er dine tanker?

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>