Inn i Statoil

Da har jeg kjøpt 600 aksjer i Statoil på 150,70. Oljeprisen ser ut til å prøve seg på oppsiden igjen og det ser ut til at Staoil har funnet en bunn på ca 150. Markedet er noe ned, uten at jeg er bekymret av den grunn. Jeg arbeider ut fra at Oslo Børs trader mellom 440 og 450 og at vi bryter opp i løpet av noen dager. Kanskje allerede i løpet av uka.

Yara synes jeg ser bra ut til tross for at gjødselsektoren har vært under press de siste dagene. Som nevnt har jeg tatt inn Yara på lengre sikt og jeg vurderer å snitte ned og vekte meg opp etter hvert.

Ellers kom jo Kanadiske myndigheter med miljørapport om produksjon av skifergass. Det bidrar til voldsomt press på Questerre naturlig nok. Denne rapporten har vært ventet og er grunnen til at har holdt meg langt unna aksjen.

This entry was posted in Aksjehandler and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>