Inn i Seadrill

Da har jeg kjøpt en meget stor post i Seadrill. Jeg ønsker å sitte i Seadrill fram mot åpning i USA fordi rigg-aksjer var veldig bra i går og jeg tror det kan fortsette utover ettermiddagen. I tillegg har Seadrill vært noe svak i dag og lagget i forhold til sine konkurrenter i samme sektor. Jeg tror Seadrill fort kan gå til rett i underkant av 200 kroner fram mot close. Vi får se, kan vel hende jeg tar for mye Møller’s Tran icon smile Inn i Seadrill

1500 Seadrill kjøpt på 195,70.

This entry was posted in Aksjehandler and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>