Inn i Norsk Hydro

Da er jeg inne i Norsk Hydro med 2 500 aksjer. Årsaken er at det fortsatt er sterke metallpriser og at det tekniske nå er tilbake i favør kjøp. Jeg solgte for en stund siden da den lå i overkjøpt territorium. Kursen er nå omtrent på samme nivå, men det tekniske er langt bedre. Jeg tror aksjen kan komme til å bikke 45 i løpet av dagen eller morgendagen. Alcoa fortsetter å stige og er svært sterk. Norsk Hydro har ikke steget like mye og jeg regner med at den vil komme bra bare motstanden på 45 brytes.

Oslo Børs vingler uten at jeg dermed bekymrer meg av den grunn. Oljeprisen er sterk og holder seg over 100. Det skal mye til før vi får et brått fall på indeksen.

2500 aksjer i NHY kjøpt på 44,62.

This entry was posted in Aksjehandler and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>