Inn i EMGS

Da er jeg inne i EMGS igjen med 4000 aksjer. Aksjen faller 50 øre og jeg plukket opp igjen nå når den ser ut til å stoppe på 12,50. Vi får se. 4000 aksjer på 12,55 i hvert fall.

Årsaken til at jeg kjøper tilbake aksjer er med bakgrunn i selve meldingen. I stor grad er de ekstra kostnadene knyttet til konvertible obligasjonslån som har forutsetninger rundt aksjekurs på 5 kroner. Som vi alle vet var utgangen av Q4 langt høyere (12 kroner) og dermed blir det en ekstra kostnad på nesten 22 millioner $. I tillegg kommer det ekstra utgifter knyttet til blant annet ekstra driftskostnader på to, nå kasserte fartøyer. Disse utgiftene alstå ikke dukke opp igjen neste kvartal. Ellers ser både egenkapitalbeholdningen og arbeidskapitalen ut til å være stabilt god. Dette bare underbygger kjøpet mitt ytterliggere. EMGS blir et stadig mer solid selskap og jeg ser fram til Q4 – rapporten der jeg tipper de vil fokusere mer på teknologien og framtidsutsiktene for EMGS.

This entry was posted in Aksjehandler and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Inn i EMGS

  1. Utrolig surt å ikke ta inn Atea i går. Veldig! I stedet fokuserte jeg på en tapstrade som Norsk Hydro.. jaja. Treffene er nærmere og nærmere.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>