Hvor ble det av aksjehandleren?

 Hvor ble det av aksjehandleren?Det er flere som spør hvor det blir av oppdateringene. Vel, de vil komme. Men først etter at jeg er ferdig med masteroppgaven min. Den krever fullt fokus i tillegg til en jobb som krever over 100% om dagen og dermed blir det liten tid til hobbytrading og oppdatering av bloggen. Det krever tid å henge med på diskusjoner og nyheter i aksjemarkedet så det har blitt lagt til side for en liten perioden. Jeg regner med å være tilbake i løpet av mai for å komme med markedssyn og handler jeg gjør i aksjemarkedet.

Når det er sagt så har jeg ikke endret syn på markedet. Jeg synes det lukter råttent og nå når vi “endelig” får fokus på den spanske situasjonen som jo hele tiden har vært mer omfattende enn den greske, sitter jeg i bjørner enn så lenge. Likevel er det oppsider å ta ut fra tid til annen, men ettersom jeg ikke kan følge med hele tiden har jeg valgt å ta en posisjon som kan stå seg over tid. Bear. Denne kan jeg komme til å holde ut mai.

“Følg” meg gjerne på twitter eller “lik” meg på facebook for å ikke gå glipp av oppdateringene når jeg er tilbake.

This entry was posted in Aksjenyheter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>