Holder 345?

 Holder 345?Vi hadde en tung dag i går og porteføljen min led samme skjebne som mange andres. Likevel har jeg den siste tiden holdt meg til strategien om at 345-350-nivået holder. Det er fortsatt ikke brutt. Oslo Børs stengte i går på 346. Vi ser også at USA handlet seg litt inn igjen mot slutten i går, Asia handles ned, men ikke brutalt og futures er opp. Kall det gjerne halmstrå, men hvis strategien feiler må man revurdere. Vi vil åpne opp i dag. Spørsmålet er om det holder til lunsj. Jeg sitter fortsatt godt og bredt eksponert.

This entry was posted in Aksjenyheter and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Holder 345?

  1. “The moment of truth”… Hva gjør du nå? stoploss? :) Ikke meningen å plage deg når markedet faller, men du stikker frem hodet på trades og da får du øyne som følger deg! Jeg har sittet skjevt så mange hundre ganger at jeg vet veldig godt hvordan den avgjørelsen du står foran føles. Markedet har fallt såpass mye at vi nærmer oss noe som kan være en spillbar bounce, men det er veldig vanskelig å treffe den. Hadde du vært i cash, så hadde du begynt å tenke på long kandidater uten hastverk, men siden du sitter eksponert så må man ta en avgjørelse. Fortsetter dette så kan mandagen bli en ny -5% og da sitter man så mye i minus at det vil ta evigheter å hente det inn igjen. En ide er selvfølgelig å selge halvparten å gi inn igjen på et senere tidspunkt.. :) ha en fortsatt god helg!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>