Godt med pustepause. Status!

Oslo børs beveger seg noe nedover. Indeksen prøvde seg litt over 445, men snudde raskt ned igjen under. Jeg tror ikke vi kommer til å stoppe med det første, men kanskje dra på oss en korreksjon ned til 435-438 – området. Likevel kommer jeg nok ikke til å selge med det første. Seawell klarer seg meget bra på en negativ dag som dette og REC beholder jeg på lengre sikt. Her er en liten status og en aksje man skal holde øye med utover ettermiddagen.

De siste dagene har jeg hatt flere tanker som jeg er nokså irr itert over at jeg ikke har lagt ut på bloggen og enda mer irriterende at jeg ikke har handlet på. Fra 28. november ligger det inne et utkast til presentasjon av EMGS som jeg hadde tenkt å løfte fram som et godt investeringscase selv om den hadde gått mye. Da sto den litt over 8,50. Den stakk av gårde før jeg ble ferdig med innlegget og nå er den i 13. Denne uke ringte jeg megler og lurte på om ikke Northland Resources ikke begynte å bli interessant rundt 16,50. Dit kom den ikke før den spratt opp igjen over 15%. To dager siden lurte jeg på det samme med Golden Ocean under 8 blank. Da hadde jeg ikke baller til å ta den på grunn av en evt. korreksjon. Jaja. Jeg skriver ikke dette fordi jeg vil vise fram hvor flink jeg er, men heller mer fordi det finnes svært gode muligheter i markedet selv om det har steget en del de siste månedene. Og jeg kommer, mener jeg selv da, stadig nærmere i å plukke bra vinnere.

Likevel har jeg gjort bra penger i Seawell og hentet inn mye av det tapte i REC. For de som vil følge porteføljen min ligger den åpen for innsyn og innspill. Den har nesten gått 20% siden nyttår. Fortsetter det slik er det vel og bra icon smile Godt med pustepause. Status!

I dag ser jeg på Norsk Hydro. Kanskje ikke enda, men trekker det seg ytterliggere ned mot close og avslutning på kapitalmarkedsdag (i dag) kan det bli en fin inngang. Alcoa la etter min mening fram en relativt sterk rapport uten at Norsk Hydro har fått betaling for dette. Aluminiumsmarkedet er sterkt. Det eneste som tynger er nok en melding om trøbbel i Qatalum-verket. Hydro er ned nesten tre prosent og jeg mener det kan by på bra innganger.

Hvor sitter dere? Eksponert for nedgang?

Qatalum-verket
This entry was posted in Aksjenyheter and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Godt med pustepause. Status!

 1. JV says:

  Sitter med det meste av kapitalen i NAUR long snitt 14kr.. Et unikt case på oslobørs.

  Ellers har jeg litt rgt og noreco.. rgt svinget mye i det siste uten at jeg har klart å utnytte det.. Litt surt å se WRL stikke i dag ikke mange dagene siden jeg var inne der…

  Sånn er dette spillet ;) Det er hvertfall fint (og på tide!) at folk får opp øynene for naur etter noen oppkjøp i sektoren. Fortjener langt høyere kurs på dette tidspunkt.

  mye usikkerhet i markedet nå vanskelig å spå veien videre på kort sikt..

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>