Gode råd er dyre?

878445 8 1282514936272 Gode råd er dyre?Det har vært svært volatilt de siste ukene med oppgang til 360 og over og ned igjen til 340 – 345. Vi har enda ikke fått close på Oslo Børs under 340, men både fredag og i dag har vi vært langt nede på 330-tallet. Jeg er usikker på hva jeg gjør med porteføljen min i dag. Har en liten følelse at å finne retningen i markedet nå er litt som en aktivitet jeg drev med som liten: “hvor er Wily?”

Likevel har helgen blitt brukt godt av europeiske statsledere. Det ser ut til å være vilje til å fylle EFSF (European Financial Stability Facility), EUs krisefond. Irland, Portugal og Hellas har allerede forsynt seg, men hvis Italia og Spania har behov er det snakk om vesentlig større summer. Likevel ser det ut til at det ønskes en politisk løsning. I tillegg bedyrer både Irland og Hellas at de er beredt til å ta tøffe grep. Jeg sitter fortsatt med fingeren konstant over salgsknappen, men det er noe som roper “når alle selger, kjøp” inni meg.

This entry was posted in Aksjenyheter and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>