Gjensidige

Jeg har tegnet meg i Gjensidige-emisjonen for 30 000 (ja, det er smått). Emisjonen går med 10% rabatt. I tillegg fikk jeg 5% rabatt som kunde via nett. Dette er en god deal. Fristen går ut i via nett i morgen kl 12.

Jeg ser på aksjen som stabil og solid, men kursen vil svinge de første dagene. Emisjonen er overtegnet så det holder og Gjensidige har prioritert å få inn flest mulig eiere, framfor å prioritere de store. Derfor regner jeg med at det også vil bli et kjøpepress etter notering. For de som vil ha kortsiktig gevinst får det, men jeg kommer til å vente noe lenger. Kanskje et par uker.

Jeg vil bruke pengene og evt gevinst i denne handelen, til å investere i nye aksjer på noe lengre sikt.

Hva tror dere? Er det flere som har tegnet seg?

This entry was posted in Aksjehandler and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Gjensidige

  1. Finn says:

    Tegnet meg for 180k. Må si jeg er spent på hvor mye jeg får tildelt. Men det kan også overraske litt. Greit nok at tildelningen er overtegnet, men 30% er satt av til private, og her vet vi ikke hvor mye overtegning det er her.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. mr M says:

    ja slang meg med jeg også, men kun 50K. Har planer om å sitte en stund, om markedet holder seg da vel og merke. Hvordan fikk du de ekstra 5% AH? Jeg er også kunde i GJF (forsikring, ikke bank), men så ikke noe om fem prosent ekstra rabatt?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>