Fortsetter oppgangen?

Foreløpig ja. Det foregår mye. I går var noe av fokuset tilbake på makro-tall. ADP, ISM og ikke minst oljelagertallene fikk effekt for Oslo Børs i går. I tillegg kommer det Nyheter om at Tyskland er klare for å diskutere en felles tilnærming til eventuelle behov bankene i eurosonen har. I dag kommer meldinger om at en ny stresstest av europeiske banket skal gjennomføres. EBA skal også gå gjennom land for land for å kartlegge behovene bankene står ovenfor. Dette er positivt. Det ble en bra ettermiddag som jeg antydet og Asia fortsatte positivt i dag, i motsetning til tidligere dager.

Dagen håper jeg blir preget av at penger kommer inn i markedet fordi man kan se at det er vilje til å ta de tøffe grepene fra flere aktører. Hvis dette ikke skjer kan rallyet bli kortvarig og man vil se gevinstsikring ved lunsj og utover. Tallene i dag er blant annet jobless claims og kan være med å bevege markedet noe, men på ingen måte snu. Hva tror dere?

Ellers R.I.P. Steve Jobs.

This entry was posted in Aksjenyheter and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>