Fortsatt uro og volatilitet

400 dalbane 3116127 Fortsatt uro og volatilitetMeldingen om nedgraderingen av franske banker er sluppet ut av sekken. Moody’s Investor Service har kuttet sin rating på den franske storbanken Societe Generale og Credit Agricole. Dette har vært meldt tidligere og kanskje priset inn, men uttrykker selvfølgelig bekymring for det europeiske finansmarkedet. I tillegg fortsetter lange greske statsrenter å stige samtidig som markedet ser ut til å prise inn en sannsynlighet på over 90% for gresk mislighold. Poenget er at det er mye som er priset inn og er det ikke da man skal snu nesen oppover? Jeg er usikker.

Jeg synes Oslo Børs har vist en viss styrke de siste dagene i at det har snudd opp igjen mot slutten av dagene og stengt rundt 350. Jeg jobber fortsatt videre med denne strategien at 345/350 holder stand.

I dag er det telefonkonferanse mellom statsledere i Tyskland, Frankrike og Hellas kl 16. Markedet vil vel være relativt rolig fram til da tenker jeg.

Når det gjelder enkeltaksjer ser jeg på REC som en mulig kjøpskandidat. Jeg gikk inn altfor tidlig og ble stoppet ut på 8 blank. Nå er den i 7,25 og jeg vurderer fortløpende inngang. Det meldes også om at Morgan Stanley starter dekningen av Archer med overvekt. Dette er veldig postitivt for aksjen og jeg vurderer også inngang her. Samtidig er noen av postene mine tunge nå. DNB er jeg nesten 20% i minus, men jeg er overbevist om at banken er et godt bet når dette snur.

This entry was posted in Aksjenyheter and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>