Fortsatt uro, men forsøker litt

 Fortsatt uro, men forsøker littJeg sitter med aksjer og har ment ei stund at det skulle bunne ut. Det har det ikke gjort og vi har satt stadig lavere topper og bunner. Likevel begynner aksjer å bli vanvittig billige nå. Det er en rekke aksjer som blir straffet ekstremt hardt i ruskeværet som er på børsene nå. Veien videre ser mørk ut, men det kan også være en fin anledning til å kjøpe litt og litt.Noen eksempler er jo selvfølgelig påkrevd:

DnB Nor er en av de mest solide bankene i europa. De har ingen problemer med å oppnå eventuelle nye krav i forhold til likvider og har vært minimalt eksponert i forhold til europeisk statsgjeld. Aksjen blir likevel straffet likeverdig med de andre bankene i europa med vesentlig større risiko og mindre likvidreserver. Fra slutten av august har aksjen falt fra 80 kroner til i dag under 55. Dette er et fall som for min del ikke gir mening i forhold til selskapsspesifikke nyheter. Situasjonen og utsiktene for Dnb Nor er neppe 30% svekket på litt over en måned.

Av andre er jo RCL som er nesten halvert på litt over to måneder. Yara, som har utfordringer både i agrisektoren og i fabrikk i Tyskland. Likevel over 80 kroner fra toppen for nesten to uker siden? Subsea fra 140 til 100 på kort tid, selv med en meget sterk ordrereinngang og reserve? Det er mange ting som får meg til å stuffe veldig på det som nå foregår. Jeg tar inn litt av alle fire nevnte for å snitte ned postene.

This entry was posted in Aksjenyheter and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Fortsatt uro, men forsøker litt

  1. Pingback: Banksektoren reddes | Aksjehandleren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>