Fortsatt REC og Seawell

Det har jammen tatt tid og tålmodighet, men standhaftig (og dumdristig) tro på REC har nå ført til at jeg kan se på porteføljen min og fastslå at jeg er i pluss. Det krever nesten en pils, hadde det ikke vært kl 10 om morgenen og jeg sitter i åpent landskap på jobb..

Likevel er det veldig positivt at REC i går klarte å close over 19,20. Jeg tror ikke det er altfor lenge til vi ser 20 tallet i aksjen. Orkla har uttalt seg om REC i forhold til salget av Elkem at de ikke kommer til å selge REC nå. Jeg har lenge sagt at de ikke kommer til å selge før aksjen er over 23, kanskje 25 kroner. De uttaler at de kommer til å jobbe gjennom styret og administrasjonen for å få fram verdiene i selskapet. Med andre ord REC er fortsatt priset billig. Jeg sitter på aksjene mine en god stund til.

Seawell ser ut til å være veldig sterk om dagen. Den tok en pustepause før de dro av gårde igjen. Jeg rakk heldigvis å komme meg inn i aksjen igjen, 20 øre under der jeg solgte den. Nå er den nesten to og en halv krone over igjen. Jeg tror likevel dette kommer til å bli en av vinneraksjene i løpet av vinteren og våren. De opererer som jeg har nevnt tidligere både i konsulent og i riggmarkedet og oljeservice er i vinden.

Jeg har mulighet til å plukke flere aksjer, men velger nå å avvente. Jeg synes Oslo Børs gjør seg klar for korreksjon (som jeg har sagt i flere dager nå uten at det skjer.). Likevel: å kjøpe for eksempel OBX Bear i dette markedet er å be om å bli trampet på av oksen.. Synspunkter?

This entry was posted in Aksjenyheter and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>