Operasjon 450.

Vi har vært et par turer oppom 450, men trenger fortsatt en close over for at den skal tilbakelegges. Vi har tradet i range 440 – 450 i over en måned nå og jeg forventer et brudd i de kommende dagene. Det som skaper uroen er jo fortsatt Libya. Gadhafi trekker seg fortsatt ikke, men det hevdes at han søker en avtale for å gå av med “hodet hevet”. Hvordan det enn måtte foregå. Ojleprisen har vært under press, men blant annet OPEC ser ut til å sette i værk tiltak for at den skal holdes mer stabil.

Når det roer seg og oljeprisen sannsynligvis vil falle ønsker jeg ikke å være i OBX Bulls som i stor grad er oljedrevet. Jeg har gevinst fra 77,20, men vil ikke ha Oslo Børs under 445 og har satt stoploss deretter. Når oljeprisen faller noe, er dette positivt for Norwegian som kan være et fint bet. Men spesielt RCL som jeg har dratt fra flere ganger. Man får en dobbel effekt: Ro i farvann som brukes til turisme og billigere drivstoff. RCL er en veldig god kandidat for oppgang. Og da snakker jeg mer enn en femmer i ny og ne..

REC synes jeg prøver seg, men blir solgt voldsomt av når man nærmer seg og etter USA – åpning. Jeg tror på sikt at høy oljepris vil få økt fokus på andre energikilder, men det tar tid. Jeg ser for meg å bytte ut REC med RCL fram mot USA-åpning.

This entry was posted in Aksjenyheter and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>