Forsiktig folkens

Oslo Børs er svak i dag og trader ned mot tidligere bunner på 425. Ryker dette er det fort en prosent eller to til. Jeg har derfor satt stoploss i PGS på 84 kroner. Altså litt i gevinst for å dekke litt kurtasje. Ellers synes jeg aksjene mine holder seg bra. REC er solid på en meget rød dag, men solsektoren var veldig bra i USA i går.

Ellers ser jeg Golden Ocean får grisejuling i dag. Mitt råd er stay away. Et Sør-Koreansk selskap har søkt beskyttelse fordi man tjener ikke penger i dette lenger.  Ratene har stupt fra 20k$ dagen til 8k i dag og er ikke mer enn en firedel av hva det var for et par måneder siden. I tillegg ventes det ytterliggere kapasitetsøkning i tørrbulk framover. Etter min mening vil blodet flyte i sektoren før det kan samle seg og stige igjen. Kan forresten godt hende at det er en overreaksjon i aksjen i dag, men at det er konkursfare i sektoren nå viser hvor tøft det er.

This entry was posted in Aksjenyheter and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Forsiktig folkens

 1. Egil Viking says:

  har du noen kommentar til Aker BioMarine – etter at de har gått noenlunde bananas på børsen i dag (og siste dager)?

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Nja, følger ikke så veldig med på dette selskapet, men det er jo utelukkende positivt at konsernsjefen ønsker en 10-12 millioners eksponering i selskapet. Da er det åpenbart god newsflow på gang. Kanskje snart forestående gjennombrudd på forskningssiden? :)

  Det er jo et økende marked, men konkurransen er også økende uten at det er grunn til en voldsom stigning.

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Tank og tørrbulk er to forskjellige segmenter, med veldig forskjellige handelsmønstre etc. De er faktisk usammenlignbare utover det at de flyter på sjøen :) kanskje det var en liten skrivefeil, så jeg skal ikke tyne deg for mye..

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Tank og tørrbulk er forskjellige ting ja. Har rettet opp min lille glipp.
  Akkurat som at Frontline og Golden Ocean har forskjellige drivkrefter. I know, I know.. ;)

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Som dere skjønner gikk jeg i stoppen i PGS på 84 kroner blank. Skulle selvsagt tatt den før..

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>