Endringer i porteføljen. Ut med Norsk Hydro

Jeg har sett over tallene og kvartalsrapporten til Alcoa og ser at man kan få samme situasjon i Norsk Hydro når de legger fram kvartalsrapporten sin i nærmeste framtid. Inntektene kan komme til å øke og de vil gjøre det godt i forhold til fjoråret, men jeg forventer at guidingen ikke kommer positivt ut. Altså vil ikke selskapet guide opp forventningene, men heller ligge der de er eller guide ned de neste kvartalene.

Jeg selger altså posten min i Hydro på 28,15 fordi jeg tror vi kan komme til å selge av i USA og på morgenkvisten i morgen her hjemme. Da vil jeg ha cash på sidelinjen for å få inngang i et annet case. Jeg vil altså bruke en eventuell dipp til å kjøpe.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Endringer i porteføljen. Ut med Norsk Hydro

  1. Pingback: Dagen i dag | Aksjehandleren

  2. Domenenavn says:

    Thanks for any helpful site. The best place different could possibly I get this style of information and facts printed in this sort of perfect approach? I have a venture that i am purely currently functioning upon, and i have experienced the look outside intended for such information.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>