Endelig. Knallsterkt av REC

Jeg voknet i dag tidlig og gjorde det jeg alltid gjør. Gikk på PC’en og sjekket dagens nyheter og børsmeldinger. REC har jaggu kommet med resultatvarsel, over ei uke før planlagt. Å komme med tall slik før fristen er som regel knyttet til enten positive eller negative nyheter. For REC sin del i dag var de veldig positive!

Inntektene er på nesten 5 milliarder og driftsresultatet til slutt på over 1 milliard. Dette er solide saker. De skylder på et langt sterkere marked enn det man hadde forventet og at man ser en langt mer stabil produksjon som førte til ekstra inntekter. Tallene vil i sin helhet bli lagt fram den 9. februar.

Jeg tror aksjen vil stige jevnt utover dagen og er kjøper av aksjen.Jeg selger Seawell for å gjøre plass til ytterliggere 5000 aksjer. Har solgt 700 aksjer på 40,00 og kjøpt 5000 aksjer i REC til 22,06. Nytt snitt 20,97.

I forhold til EMGS kom First Securities ut og gjentok kjøpsanbefalingen i går etter middag og gjentok også kursmålet på 18 kroner aksjen.

This entry was posted in Aksjehandler, Aksjenyheter and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Endelig. Knallsterkt av REC

  1. Flere som har fått med seg oppgangen i REC i dag?
    Jeg ser at jeg var rask på labben i å plukke opp aksjer i dag tidlig, men aksjen er sterk og jeg mener at den etablerer seg over 22 kroner i dag.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. Pingback: Markedsoppdatering | Aksjehandleren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>