EMGS

Jeg har sett etter stadig bedre case og gå inn i. Jeg mener EMGS ser solid ut. De legger fram tall på torsdag morgen og med tanke på tidligere resultatrapportering, synes jeg det er verdt et bet før tallene. I Q1 kom det kommentarer som: “Major contract awards confirm strengthening of market” og “Q1 has laid the foundation for strong quarters ahead”. I etterkant har EMGS stadig fått kontrakter og rapportert om funn gjort med deres teknologi. Jeg mener EMGS er en god kandidat for langsiktighet.

Grunntanken til EMGS er at de skal gjøre undersøkelser for petroleumsselskaper som skal kunne skille vann fra hydrokarboner ved hjelp av undersøkelser fra overflaten. Er det noe vi aksjehandlere kjenner til så er det oljeselspaker som finner vann og ikke olje (huff og huff). Legger ved en video som viser teknologien selv om den er noe gammel.

Jeg har nå et snitt på ca 9 kroner og mener det er gunstig foran kvartalstallene.

This entry was posted in Selskapspresentasjoner and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to EMGS

 1. Nemmen, der var du jo tilbake :) Har du kommet deg greit gjennom de siste turbulente ukene på børsen?

  EMGS er et veldig spennende selskap.

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Hei. Ja, er tilbake. Ble stoppet ut tidlig i stort sett alt jeg var i. Så kom 22. juli og det virket litt meningsløst å blogge om mine oppturer og nedturer på børsen. Har sittet stille til nå omtrent. Laster opp litt EMGS før tallene.

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Der beviste du verdien av stop-loss. Selv ble jeg med ned en tur, men karret meg i pluss igjen.

  Ja, det skjønner jeg godt. Ikke så mye som gav mening rett etter 22.juli.

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Pingback: EMGS | Aksjehandleren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>