EMGS Q4

Glad jeg hadde rett i forhold til EMGS’ Q4. Det negative resultatet er knyttet til éngangskostnader. Spesielt knyttet til obligasjonslånet som var knyttet til aksjekursen. Katta var ute av sekken som det heter og nå hører jeg fra presentasjonen at de stort sett guider opp. Blant annet er kapasiteten 75% booket ut 2011. Dette er enormt.

De viser til at uten dette omtalte lånet ville Q4 vært meget positivt generelt. Backloggen for framtiden er på rekordhøye 155 mill$. De viser også til det tidligere annonserte samarbeidet med Shell som gir dem mulighet til å utvikle ny teknologi som er meget effektiv. “The announcement from Shell says it all”..

landbrukets
This entry was posted in Aksjenyheter, Selskapspresentasjoner and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to EMGS Q4

 1. Martin says:

  Jeg synes du virker veldig positiv her, men jeg ser ikke så veldig mye oppgang på kursen idag. I går så virket du også veldig positiv når du gikk inn på12.55, og det virket så du ventet oppgang idag.

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Det er riktig at jeg er veldig positiv. Aksjen åpnet også på 13, men falt utover dagen. Jeg mener rapporten er bra, men det var darlig timing at den kom på en dag som dette. Minus 1% og brudd i viktige støttenivåer gjør det vanskelig å få ut noe som helst. Jeg er bull emgs, men etter hvert bear til markedet. Hva synes dere om rapporten hvis dere har sett den? Noen kommentar om markedet framover?

   Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

   • Magnus says:

    Jeg er positiv til aksjen og ser en god oppside, er enda mer positiv etter rapporten. Forstår ikke hvorfor markedet reagerer negativt på den. Doblet i dag vektingen med 3000 til 12,15

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>