EMGS leverer ytterst bra!

Ikke nok med at kvartalstallene kom inn bra med en positiv oppsving i både driftsresultat og omsetning, melder EMGS om en ny kontrakt med Petrobras på ca 90 millioner USD. Dette er den nest største kontrakten som er inngått med bruk av EM teknologi i historien. Direktør Roar Bekker sier at kontrakten: “represents a major milestone for us and underpins the growing demand we are witnessing for our unique technology”

Vel, tilbake til tallene:

  • Revenues of USD 47.6 million
  • EBITDA of USD 16.5 million
  • Net income of USD 3.7 million

Dette viser EMGS’ beste kvartal noensinne og har snudd solide minus-tall til positive tall i løpet av kvartalet. I forhold til guidingen framover har de en ordrebok på over 200 USD. Når de i tillegg har brukt q1 og q2 på å sette i gang et tredje mannskap og melder i dag om at de er i gang med å etablere et fjerde, viser det positive signaler for framtiden for denne teknologien. Roar Bekker uttaler følgende under presentasjonen:

“We are delighted to present our best-ever quarterly financial performance. Todays results, along with our record-high backlog and the increasing demand we are witnessing for our services, puts us in a strong position to continue growing the EM market in a profitable and sustainable manner.

Jeg sitter med et snitt på ca 9 og regner med å være godt i pluss i løpet av dagen.

This entry was posted in Aksjenyheter, Selskapspresentasjoner and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>