EMGS

Beklager at det er så rolig fra min side om dagen. Jeg holder fortsatt fast på et litt forsiktig syn på markedet og går sannsynligvis ikke ytterliggere logg, selv om det er litt fristende. Holden Ocean har jegvikke rørt på lang tid, men det begynner å bli mer fristende å ta noen posisjoner på økte rater og marginer. Likevel avventer jeg.

EMGS, som jeg har nevnt mange ganger tidligere, melder i dag om ny kontrakt for å kartlegge et område på over 3000 kvadrat kilometer utenfor Mørekysten. Som selskapet selv sier: The project is pre-funded by a major international oil and gas company. Det viser i hvert fall at EMGS er et selskap som i større grad blir brukt av de store selskapene. Tidligere i år lanserte også selskapet en samarbeidsavtale med Shell om utvikling av teknologi. I dag og i morgen arrangerer også selskapet en konferanse i London som skal i hovedsak skal belyse hvilken teknologi som brukes og hvor effektiv denne er. Dette gir muligheter for ytterliggere kontrakter. I tillegg skal EMGS legge fram tall for Q3 i morgen før åpningstid. Jeg vurderer sterkt å vekte opp før tallene..

This entry was posted in Aksjenyheter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>