Da kjøper jeg Seawell igjen

Oslo Børs har beveget seg opp og ned i hele dag uten de store utslagene. Jeg hadde håpet å få Seawell ned mot 39 blank i løpet av dagen, men den ser ikke ut til å gå under 39,20. Vi nærmer oss close og jeg kjøper 3000 aksjer i Seawell på 39,30. Morgendagen blir spennende på grunn av…at Enskilda har konferanse i København i morgen. De inviterer sine største kunder til det de mener er presentasjoner. Tilfeldigvis så er begge mine aksjer representert der og det er en fin anledning å slippe gode nyheter hvis de har dem. Enskilda kom med veldig bullish rapport på Seawell og solsektoren har stort sett guidet opp når de har hatt ordet de siste ukene. Dette bli en spennende dag. Seawell skal i ilden 1130, REC 1530.

This entry was posted in Aksjehandler and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Da kjøper jeg Seawell igjen

  1. Mine to aksjer ser ut til å gå som noen kuler. Begge opp over tre prosent hver. Men hvor lenge holder Oslo børs seg? LItt usikker, synes det nærmer seg stadig korreksjonstid. Hva tror dere?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>