Da er jeg tilbake fra… eh.. Ferie?

REC stiger og jeg begynner å samle noe mer krefter igjen. Solsektoren har totalt sett falt fra toppen for en og en halv måned siden. I mellomtiden har det vært olje og oljerelatert som har vært i søkelyset.

De negative nyhetene ble erstattet med positive da Kina i slutten av forrige uke annonserte at de kommer til å gi solsektoren gode rammebetingelser framover i tid. Solsektoren steg umiddelbart 5%. I går rykket DNB NOR ut med kjøpsanbefaling med kursmål 26 kroner. Man har sett at solsektoren outperformer markedet i et par dager og det er en stund siden sist. Jeg er fortsatt grunnleggende positiv til sektoren selv om den har vært shortet i hjel over lengre tid.

Jeg er tilbake for å blogge nå, dog kun om viktige nyheter, handler og selskaper jeg har på watchlist. Er det mange som har tjent mye penger de siste ukene?

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Da er jeg tilbake fra… eh.. Ferie?

 1. Frank says:

  Sitter sjøl i SDRL og har sittet der siden 130. Lykke til videre med REC. Tipper vi ser 20 snart ..?

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Velkommen tilbake :) Har selv en liten pause på grunn av en usedvanlig hard eksamenstid. Ellers har det ikke gått så veldig bra med porteføljen i det siste. Jeg fikk være med på nedturen, men fikk ikke helt bli med opp igjen, ihvertfall ikke for tradingporteføljen. For den langsiktige porteføljen har det dog gått litt bedre hvor jeg blant annet fikk tatt inn REC for 15,70.

  Hvordan kommer du til å gjøre det fremover da, for å unngå at det samme skjer igjen tenker jeg? Jeg ser du ikke har fulgt helt et par av de reglene du satt for deg selv noen måneder tilbake, kommer du til å følge deg selv opp på det? Da tenker jeg på litt mer disverifisering så ikke utviklingen i én aksje kan ødelegger hele “porteføljeutviklingen” og på stop-loss.

  Lykke til videre, ser frem til å lese mer fra deg innimellom eksamenslesingen :)

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>