Bye bye Berlusconi, men er det nok?

italy flag cracked 200 Bye bye Berlusconi, men er det nok? Berlusconi meldte sin avskjed i går og det skulle jo etter hvert bare mangle. Fra å kalle Obama solbrun og naziparaleller i EU-parlamentet til sex-skandaler og korrupsjon er det uansett på tide. Det som fikk det til slutt til å koke over av motstand, var landets budsjettarbeid. EU har hele veien krevd konkrete tiltak fra Italia noe som også er lovet flere ganger, men har det kommet noe mer konkret? Nope. Nå er Berlusconi kastet og markedene fikk en oppsving. Men situasjonen i Italia og i Eurosonen generelt er jo ikke endret et fnugg. Riktignok kan man nå få et mer stabilt lederskap i Italia som kanskje også holder løfter, men det trengs tiltakt. Tøffe tiltak skal man tro EU-kommisjonens foreløpige arbeid. De italienske rentene fortsetter oppover til tross for at Berlusconi søker sin avskjed.

Jeg brukte gårsdagens oppgang til å selge av en del av porteføljen. Jeg er nede i 70% eksponering i markedet og avventer inngang i noe nytt til det har falt noe mer. Satte forresten en short på forex-kontoen min i dag som har funket aldeles utmerket icon smile Bye bye Berlusconi, men er det nok?

This entry was posted in Aksjenyheter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>