Bred oppgang!

Bull-markedet fortsetter og aksjene jeg sitter i dras med. Det er jeg glad for, men det har ikke vært en selvfølge de siste ukene. Nå er REC sterk igjen og til tross for snakk om subsidiekutt fra både Tyskland og Spania, stiger REC klart. Jeg ser for meg at den bryter 18 blank i løpet av dagen eller morgendagen.

Som jeg sa i går, gikk jeg inn i cruise-aksje. RCL stiger godt fra gårsdagen og jeg holder på strategien om å sitte over tallene fra Carnival som kommer litt over kl 15 i dag. Jeg mener caset er solid. Makro-tallene sier at folk har fått og får mer kjøpekraft. Dette er definitivt positivt for en reiselivs og turistbransje som cruiseskip er. Det eneste er at oljeprisen også har steget og kan by på høyere driftsutgifter. Likevel er veksten i privat forbruk langt større og kan by på klar oppside for hele segmentet.

This entry was posted in Aksjenyheter and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Bred oppgang!

  1. Finn says:

    Der gjorde du ei kule!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. Den ble fin den. Spørsmålet er når man skal ta profitt i den. 4-5% i en trade er alltid bra å få :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>