Blinkskudd i går og viktige tall i dag.

 Blinkskudd i går og viktige tall i dag.Det var fantastisk å få så rett som jeg gjorde i forhold til de to aksjene jeg dro fram i går tidlig. Archer opp over 8% og REC opp 12%. Det verste var at jeg ikke kom meg inn fordi jeg var usikker på en sell-off før telefonkonferansen mellom Frankrike, Hellas og Tyskland. Likevel er det godt å få rett selv om det ikke gir penger i kassa. Foreløpig.

Jeg synes fortsatt aksjer ser billige ut og vi har snudd opp nok en gang fra 345 – 350. Det er positivt. I tillegg kommer det nyheter om at ting er på bedringens vei, men tro ikke at berg- og dalbanen er over av den gangen. Vi er kanskje bare i bånn av den siste kneika opp. Italia ser ut til å gå for å heve skattene for å få bukt med gjelden, Hellas ser ut til å få garantier og lånerenten for Irland og Spania bedret seg. I tillegg er det vesentlig trekk i oljelagrene. Kan vi se bedre tider for Oslo Børs? Vi kommer til å starte bra opp etter en god sesjon i USA i går også og jeg holder i hvert fall på strategien om å sitte med aksjer, bredt eksponert. Likevel er faren langt fra over. I dag kommer det viktige makrotall som kan snu dette ned igjen med den ukentlige Jobless Claims, Philly Fed for september, Industriproduksjonen for august for å nevne noen.

This entry was posted in Aksjehandler and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Blinkskudd i går og viktige tall i dag.

  1. Kanskje greit at du ikke kjøpte REC.. ;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. Ja, det ble stygt i dag. Men hadde (kanskje) vært strukturert nok til å ta profitt når man får 10% intradag :) Synes fortsatt REC er bra på sikt med basis i ryddesjauen i kvartalsrapporten.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>