Atomkraft og fornybar energi..

Det ser stadig ut til å bli værre knyttet til etterdønningene av jordskjelvet i Japan. Atomreaktorer eksploderer og vi vet ikke hvordan dette vil påvirke i det lange løp. Jeg er veldig usikker og tror vi ser uro i markedet i lang tid. Det eneste som er sikkert er vel at solcellepaneler er mer interessante enn atomkraft… REC stiger. Alt annet faller.

Noen tips? Jeg har ingen..

This entry was posted in Aksjehandler and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Atomkraft og fornybar energi..

  1. Hodne says:

    Om du tror solcellepaneler er mer interessant enn atomkraft, ville jeg sterkt vurdert mitt virke som investor i aksjemarkedet hadde jeg vært deg :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. I denne situasjonen med fare for nedsmelting og radioaktivitet er det selvfølgelig mange som ser sitt snitt i å investere i renere energi med mindre risiko enn annet… Mitt liv som investor vurderer jeg fortløpende, men ikke på grunn av dette utsagnet :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>