Arbeidsro

Det virker som om det har stilnet litt på nyhetsfronten. Det er naturlig etter den intensive perioden som vi nå har bak oss. Spesielt i etterkant av EUs enighet om Hellas, EFSF og kapitalisering av banksektoren. Likevel er det jo et skred av kvartalstall.

I går slapp jo fire store tall. Det så ut som om det kun var Orkla som skuffet basert på børsene dom, men på en dag med 3% økning på Oslo Børs skal det jo en del til for å falle. DnB NOR synes jeg leverer til tross for økt uro i finansmarkedet. Norsk Hydro leverer jo et svakt kvartal langt under forventningene i forhånd. Dette er også noe av grunnen til at jeg solgte Norsk Hydro for et par uker siden etter Alcoa-tallene som åpnet resultatsesongen, selv om aksjen har steget i etterkant. Likevel er det jo gledelig at Qatalum nå går for full produksjon for første kvartal. Dette gir en betydelig vekst i produksjonen. Utsiktene er høyere usikkerhet og økt volatilitet i prisene. Jeg plasserer pengene mine andre steder foreløpig.

PGS leverer tall i dag og skuffer med et resultat 14,4 millioner dollar som jo er en god forbedring fra Q3 i fjor der det var et negativt resultat på over 40 millioner dollar. Likevel var det ventet et resultat på over 34 millioner dollar. Flåteutnyttelsen er god, driftsinntektene slår forventningene og neste runde i forhold til Nordsjøen er straks i gang. Dette gjør at jeg vurderer inngang på dagens dipp.

This entry was posted in Aksjenyheter and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Arbeidsro

  1. Pingback: Arbeidsro? | Aksjehandleren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>