Arbeidsro nå?

 Arbeidsro nå?Jeg mente det kunne være arbeidsro i forrige uke på grunn av avklaringene knyttet til blant annet krisepakken til Hellas. Den arbeidsroen sørget nylig avgått statsminister i Hellas for å gjøre mer spennende enn noen kunne tenke seg. Nå er det kanskje på nytt duket for noen dager med konsolidering og rolig oppgang på stigende volum? Det er i hvert fall i løpet av helga klart at Finansminister Evangelos Venizelos tar over som den greske statsminister fram til nyvalg i februar.

Her hjemme svingte Oslo Børs på fredag og endte ned på fredag på lavt volum. Arbeidstallene Nonarm Payrolls kom inn noe under forventningene med 80 000 mot ventet 95 000. Likevel sank arbeidsledigeheten til 9,0%. Jeg tror vi kan få en positiv start på dagen i dag, men om denne oppgangen selges på grunn av usikkerheten som ligger over Italia der Berlusconi har fallende tillit i både befolkning og parlament. Siste meningsmåling viser at 22% står bak Berlusconi. Det er rekordlavt og fokuset vil naturlig nok beveges fra Hellas til Italia som nekter for at de trenger hjelp. Arbeidsro? Nei, jeg tror det fortsetter å være volatilt og fokuset på enkeltaksjer overskygges fortsatt av europeiske statslederes klokskap og ikke minst dumskap.

This entry was posted in Aksjenyheter and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>