Alcoa først ut, som vanlig!

 Alcoa først ut, som vanlig!Aluminiumsprodusenten Alcoa starter som vanlig resultatsesongen og er en viktig pekepinn på hvordan sesongen blir og ikke minst hvordan Norsk Hydro vil handles i morgen. Selskapet har en inntekt på 21 milliarder dollar for 2010 og er det ledende selskapet i Verden. Selskapet er ventet å levere et kvartalsresultat på $0.22 i resultat pr. aksje og en inntekt på 6,24 milliarder dollar. Etter min mening har analytikere redusert forventningene til selskapet så lavt at de kan komme inn inline eller bedre. Forventningene er redusert 18% i løpet av den siste måneden. Aksjen har falt 34% hittil i år.

Likevel er det ikke nødvendigvis tallene som kommer til å bestemme hvordan den handles framover, men guidingen for det fjerde kvartal. Denne guidingen kan variere, men den nåværende prognosen er at aluminiumsetterspørselen vil øke med 12 prosent på årsbasis i 2011. I Europa er prognosen en vekst på 4 prosent. Jeg venter i spenning til å se resultatene og rapporten etter stengetid i kveld.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Alcoa først ut, som vanlig!

  1. Pingback: Alcoa, Slovakia og Obamas jobbplan.. | Aksjehandleren

  2. This is because some car title lenders do not run credit checks.
    Such bills may include debt consolidation, home renovation, car repairs and the
    hospitalization aid, etc. With these loans, however, your credit history isn’t even taken into consideration.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>